Wilt u uw woning van microcement voorzien? Kijk dan hier voor inspiratie!

Ons huis moest al een tijdje worden aangepakt omdat de vloer niet meer goed was en al helemaal niet meer mooi. Wij wilden daarom graag weten wat wij konden doen om er weer een toonbaar iets van te maken en wij hebben ons toen goed in de opties verdiept. Wij zagen dat wij eens moesten kijken of wij ook met microcement konden werken. Wanneer wij namelijk weer met plezier in de woning willen wonen, moeten wij niet alleen iets moois maar ook iets nuttigs laten aanbrengen. Ik ben daarom gaan kijken welke bedrijven ons aan microcement konden helpen om zo ook te zien wat zij voor ons konden doen. Wij hebben toen gezien dat wanneer je gaat googelen op ‘microcement’ je al heel snel bij de mensen van Gietvloer-Wand.nl uitkomt. Ik ben daarom blij dat ik hier een kijkje ben gaan nemen op de site. Deze mensen hebben echt heel veel mogelijkheden te bieden en zij geven ook goede inspiratie voor het werken met microcement. Ik had namelijk het idee dat je dit alleen maar op de vloer kon gebruiken, maar ik zag dat je met microcement ook op je muren kunt werken. Daardoor kun je een heel mooi effect bereiken. Ik ben daarom gaan kijken wat ik graag wilde doen en ik heb toen gezien dat ik ook niet bang hoefde te zijn dat de kleuren niet naar mijn zin zouden zijn. Je kunt namelijk microcement in tal van kleuren aanbrengen. Ik zag dat je met microcement echt een mooi strak geheel kunt maken en ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat ik hier een kijkje ben gaan nemen. Mocht u ook graag met microcement aan de slag willen gaan, dan kunt u hier altijd een keer op de site kijken. U zult zien dat u hier een hoop mogelijkheden kunt vinden. Ik wilde graag weten wat ik van de kosten mocht verwachten en ik heb daarom even contact gelegd met de mensen van dit bedrijf. Zij hebben laten weten dat zij voor mij zouden gaan rekenen en dat het niet lang zou duren voordat ik een offerte in huis had.

Deze mensen konden ons vloeren en wanden van microcement leveren

Wij waren gelijk overtuigd van het feit dat wij met microcement moesten gaan werken omdat wij zagen dat dit gewoon een heel mooi resultaat oplevert. Ik kan u daarom zeggen dat wij blij waren dat wij een heel mooie offerte ontvingen. Hier konden wij zeer goed mee uit de voeten en dus ben ik blij dat wij de mensen van dit bedrijf benaderd hebben. Zij hebben inmiddels alles klaargemaakt om de microcement aan te gaan brengen en als alles goed gaat is alles over een tijdje klaar.

Wilt u ook contact opnemen?

Mocht u uw woning ook met microcement willen behandelen, dan kunt u:

  • Even naar de site Gietvloer-Wand.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen op welke kosten u ongeveer moet rekenen

Ik hoop dat u hier ook goede zaken kunt doen.