Wanden op maat voor heel Nederland

Stel dat je aan het verbouwen bent en je hebt de volgende klus: je hebt één grote zolder in je nieuwe huis en je hebt twee kinderen die allebei heel erg nodig hun eigen slaapkamer willen. Wat doe je dan? Ga je een soort doek ertussen maken en dan hopen dat het werkt? Moeten ze samen in een kamer slapen? Zullen ze eindelijk hun ruzies moeten bijleggen om ervoor te zorgen dat je normaal kunt wonen? Het hoeft allemaal niet, je kunt namelijk ook een HSB wand aanschaffen. Zo weet je tenminste zeker dat ze tegen elkaar beschermd zullen zijn.

Een manier om te verdelen

Een HSB wand is in principe een skelet van hout dat prefab wordt gemaakt om in huizen te plaatsen waarvan de bewoners heel erg graag een muur zouden willen. Het zorgt ervoor dat de kamer netjes in verschillende onderdelen kan worden verdeeld en het geeft een opgeruimd gevoel om eindelijk hetgeen er altijd al mis was met je ruimte, nu eindelijk eens een keer opgelost te zien. Dat geeft, zoals je je misschien wel kunt voorstellen, een hele hoop rust en zorgt ervoor dat je lekker van je nieuwe, of verbouwde huis kunt genieten zonder de hele tijd die stress vanwege een wand die er nog niet is.

Ervoor zorgen dat je slaagt

Aan de binnenkant van de wand zit glaswol, en dat is er om ervoor te zorgen dat je huis goed genoeg geïsoleerd blijft tegen de kou maar ook tegen bijvoorbeeld geluid. Het schijnt comfortabel te zijn en het is naar het schijnt ontzettend jeukwerend, en daarboven op wordt tegen het vocht en de damp ook nog eens speciale folie gebruikt om het isolatiemateriaal te beschermen. Zo zorg je voor een goede doorvoer van lucht en water en weet je tenminste zeker dat de wand die je hebt aangekocht, wel daadwerkelijk een beetje goed is. Zo kun je voor een wandje van houten skelet altijd slagen!