Waar koop je de beste conifeer?

De conifeer is een uitstekende plant om hagen mee aan te planten. Hij wordt immers zeer dicht, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je altijd voldoende privacy hebt. Bovendien zijn coniferen het hele jaar door groen, waardoor je hiermee veel kleur je tuin in haalt. Maar wil je een haag aanplanten van de conifeer, dan heb je nogal wat plantjes nodig. Je bent dan natuurlijk op zoek naar een adres waar je er niet alleen zeker van kunt zijn dat je een goede kwaliteit krijgt, je wilt ook dat de prijs niet te hoog ligt. Anders wordt jouw haag immers veel te duur. Bij Kwekerij Top&Top zit je dan helemaal goed!

Waar koop je de beste conifeer?

Voordelig geprijsde conifeer

Hagen zijn een uitstekende keus als jij je tuin graag af wilt scheiden. Natuurlijk kun je ook voor schuttingen kiezen, maar een haag geeft meer kleur en heeft diverse voordelen voor de natuur. Het enige nadeel is dat je nogal wat plantjes nodig hebt om een mooi geheel te krijgen. Dat geldt ook als je kiest voor een haag van conifeer. De prijs wil mensen nog wel eens afschrikken en dat is natuurlijk jammer. Want uiteindelijk heb je veel langer iets aan een mooie coniferenhaag dan aan een schutting. Een schutting moet je immers op een gegeven moment vervangen, terwijl je hagen alleen ieder jaar hoeft te snoeien om ze mooi te houden. Toch is het niet verwonderlijk dat mensen graag hun conifeer kopen tegen een zo scherp mogelijke prijs. In het tuincentrum moet je dan niet zijn, daar liggen de prijzen vaak onnodig hoog. Als je rechtstreeks bij een kweker koopt ben je veel voordeliger uit. Dit komt doordat je een schakel uit de keten haalt, een tussenhandelaar die iet meer betaald hoeft te worden. Kwekerij Top&Top is een uitstekende keus als jij conifeer voor een scherpe prijs aan wilt gaan schaffen.

Hoge kwaliteit

Niet alleen is het een voordeel dat de prijzen laag liggen als je rechtstreeks bij deze kweker koopt, de kwaliteit van de conifeer ligt ook veel hoger. Dit heeft te maken met het feit dat de plant pas uit de grond wordt gehaald als jij deze bestelt. Hij staat dus niet tijden in een tuincentrum te wachten op een koper. Zo blijft de plant in een zo goed mogelijke conditie en zal hij ook sneller aanslaan in jouw tuin. Alle coniferen die je bij deze kweker koopt zijn bovendien gecontroleerd door Nak Tuinbouw en hebben een eigen plantenpaspoort. Je koopt je conifeer dus bij Kwekerij Top&Top omdat:

  • zij voordeliger zijn dan het tuincentrum
  • de kwaliteit hoger is
  • alle planten een eigen plantenpaspoort van Nak Tuinbouw hebben

Daar komt nog eens bij dat je bij deze kweker uit verschillende varianten coniferen kunt kiezen. Er is namelijk niet maar één soort, maar er zijn meerdere soorten te onderscheiden, zoals de Californische cipres, de dwergcipres en de westerse levensboom. Allemaal hebben ze hun eigen kleur en vorm van het blad. Je kunt hier dus een variant conifeer uitkiezen die jou het meest aanspreekt en die het best past bij het soort haag dat jij wilt creëren.