Voorstrijk middel kopen? Dat doet u bij Tegelmegashop.nl

Wilt u uw betonnen-, gips-, gipsplaten- of gestuukte muur gaan verven, maak dan eens gebruik van voorstrijkmiddel van Tegelmegashop. Voorstrijkmiddel zorgt ervoor dat de ondergrond minder zuigt, waardoor u uiteindelijk minder verf nodig heeft. U kunt anders meerdere malen achtereen dezelfde muur gaan verven doordat deze alle verf opzuigt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. U heeft hier keuze uit een tweetal soorten; de Sopro GD749 en de Sopro HPS 673. Gebruik de Sopro GD749 alleen voor zuigende muren en voorkom dat u dezelfde muur meerdere malen moet verven. De Sopro HPS 673 is voornamelijk bedoeld voor ‘tegels over tegels’ wanden, maar kan ook ingezet worden voor zuigende ondergronden. Echter is dit prijstechnisch niet interessant, u kunt hiervoor beter de GD749 gebruiken. Voor meer informatie over het gebruik van voorstrijkmiddel kunt u altijd contact opnemen met Tegelmegashop of een bezoek brengen aan de showroom in Roermond.

Tegelmegashop; de beste kwaliteit voor de beste prijs

Tegelmegashop levert alleen de beste kwaliteit producten voor de beste prijzen, zo ook het voorstrijkmiddel. U vindt hier alleen voorstrijkmiddel van A-merk Sopro en kunnen op deze manier de beste kwaliteit garanderen. Zelfs professionals werken met het merk Sopro. Voor beide Sopro voorstrijkmiddelen wordt de beste prijs gehanteerd. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van het type middel en de hoeveelheid die u nodig heeft. U heeft bij Tegelmegashop keuze uit 1kg, 5kg en 10 kg. Maak op de website van Sopro eens gebruik van de calculator die de precieze hoeveelheid voorstrijkmiddel voor u uitrekent. Of bezoek de showroom in Roermond waar de vakkundige medewerkers u ook kunnen adviseren over de hoeveelheid. Voorstrijk middel kopen? Dat doet u bij Tegelmegashop.nl.

Het online bestellen van voorstrijkmiddel

Bent u er al uit welk type voorstrijkmiddel u nodig heeft en in de juiste hoeveelheid? Bestel deze dan makkelijk en snel online en laat deze binnen enkele dagen bij u thuis bezorgen. Het online bestellen is nog nooit zo eenvoudig. Betaal via de veilige en betrouwbare betaalsystemen en het voorstrijkmiddel is besteld. U kunt deze natuurlijk ook afhalen in de showroom in Roermond. Deze ligt nabij het Retailpark en Outlet Center. Maak er dus eens een leuk dagje uit van en bezoek het prachtige Roermond!