Voordelen van een coretec vloer

coretec vloer

Coretec is een merk van wereldklasse van luxe vinyl plankenvloeren. Het geavanceerde ontwerp van deze vloeren biedt u duurzaamheid, sterkte, stijl en – misschien wel het allerbelangrijkste – een echt waterdichte vloer. Deze prachtige vloeren zijn er in verschillende stijlen en zijn bestand tegen zwaar voetverkeer.

Deze revolutionaire vloer biedt de consument veel voordelen – zo veel dat we besloten een lijst te maken! Hier zijn onze voordelen bij het kiezen van coretec vloer:

coretec vloer

De stijlen

Coretec is luxe vinyl, maar het is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kan worden gemaakt om eruit te zien als bewerkt hardhout, tegels, steen of beton. Omdat het is gemaakt met echte textuur, nerf en afgeschuinde randen, zien coretec vloeren eruit als echt hardhout, veel meer dan laminaatvloeren. Met de houtlook zijn de planken willekeurig verdeeld, zodat de totale vloer eruitziet als een echt hardhoutpatroon. Er zijn ook extra brede en extra lange plankstijlen.

De kleuren

Coretec vloeren zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren en tinten, van wit en lichtgrijs tot donker, rijk bruin. Enkele van de coretec kleuropties zijn: Rocky Mountain Oak, Deep Smoked Oak, Gold Coast Acacia Ivory Coast Oak, Boardwalk Oak, Blackstone Oak en Alabaster Oak. Met zoveel keuzes, zult u zeker het uiterlijk en de stijl vinden die perfect zijn voor uw vloerproject.

De constructie

Coretec heeft een gepatenteerde ontwerpstructuur die het onderscheidt van andere LVP-opties op de markt. Elke coretec plank is opgebouwd uit vier lagen. De buitenste laag is de doorzichtige slijtlaag. Dit beschermt de vloer tegen krassen en normale slijtage. Het maakt de vloer ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Onder de slijtlaag zit het luxe vinyl. Dit is wat u zult zien als u naar uw voltooide vloer kijkt, met de kleur, korrel en het ontwerp. De kern van de plank is gemaakt van gerecycled hout en bamboe, kalksteen en nieuw PVC. Ten slotte is de onderste laag een kurkonderlaag.

De kurken ondervloer

Wat maakt de kurklaag van coretec bijzonder? Het hebben van deze kurklaag voegt isolatie toe aan de vloer; dit betekent dat uw vloer warmer blijft dan andere vloermaterialen (wat goed nieuws is voor koude tenen!). De kurk helpt ook om geluid te absorberen, waardoor je vloeren stiller zijn.