Voor kwalitatieve moderne beelden gaat u naar De Groene Vakspecialist

De Groene Vakspecialist is een bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar bezighoudt met het design, onderhoud en inrichten van tuinen en landschappen. Wij hebben een uitgebreid assortiment moderne beelden, potgrond, potten en bomen en planten. Ons bedrijf is gevestigd in de stad Veenendaal.

Verschillende moderne beelden

Bij De Groene Vakspecialist hebben wij allerlei verschillende moderne beelden in materialen en grootte. Onze moderne beelden zijn in vormen van mensen, buddha, zonnewijzers en dieren. Voor onze beelden werken wij met brons en steen. Samen met u en uw wensen kunnen wij uw tuin helpen in te richten.

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vijvers, natuurgras, onkruidvrij steen, veranda’s, het leveren van grond en meststof, natuursteen en meer. Omdat wij vele jaren ervaring hebben, hebben wij ons in veel werkzaamheden kunnen specialiseren. Wij kunnen u alles leveren om de buitenruimte in te richten en naar wens te maken.

Wij helpen u naar een mooie tuin

Voor vragen over ons, onze moderne beelden of onze werkwijze kunt u contact opnemen via de mail, telefoon of het contactformulier op de website. Wij hopen u te kunnen helpen met het design en plaatsing van de buitenruimte. In onze webshop heeft u keuze uit meer dan 9500 producten. Wij leveren een goede service voor een goede prijs. In de toekomst wordt ons assortiment verder uitgebreid. Neem vaker een kijkje op de website voor onze nieuwe producten, misschien zit hier precies tussen waar u naar op zoek bent.