Veranda daklicht heeft speciale eigenschappen

Het veranda daklicht van www.vlakkelichtkoepel.nl is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de buitenlucht, zoals een carport, veranda of terrasoverkapping. Zo’n buitendaklicht lijkt sterk op een ‘gewoon’ daklicht. Het heeft dezelfde lage opbouw en het glas wordt op dezelfde manier geplaatst. Daardoor kan het regenwater er gemakkelijk vanaf lopen en blijft vuil niet op de ruiten vastzitten. Door de opbouw is het daklicht van buitenaf nauwelijks zichtbaar. Maar een veranda daklicht heeft nog enkele andere eigenschappen. Er zitten extra ventilatiesleuven in zodat vocht niet onder het glas blijft hangen. Door deze sleuven wordt ook voorkomen dat insecten aan de onderkant van het glas gaan zitten.

Bij een veranda is het meestal niet nodig om de warmte van de zon tegen te houden, omdat er dwars door de overkappingen vaak voldoende wind waait om het onder de overkapping koel te houden. Als de situatie daarom vraagt kan er wel een warmte werende coating op de ramen worden aangebracht. Regen is ook een aandachtspunt bij een buitenoverkapping. Bij de goedkopere kunststof overkappingen wordt het geluid van een flinke regenbui soms als storend ervaren. Een veranda daklicht van www.vlakkelichtkoepel.nl wordt standaard geplaatst met HR++ dubbel gelaagd isolatieglas. Dat is supersterk en heeft als eigenschap dat een flinke regenbui nauwelijks geluidsoverlast veroorzaakt.

Veranda daklicht als compleet pakket

Net zoals alle producten van www.vlakkelichtkoepel.nl wordt ook een veranda daklicht geleverd als compleet gemonteerd product. Het enige wat je moet doen is de juiste maten doorgeven. Omdat de productie is voorbereid op ruim 900 standaardmaten kan jouw daklicht snel worden geleverd. Een veranda daklicht wordt geleverd inclusief de opstand, die gemaakt wordt van thermisch gemodificeerd hout. Dat betekent dat je een duurzaam product krijgt, dat gemakkelijk en snel kan worden geplaatst. Het enige dat nodig is, is een dak met een gat.