Smaakvolle woonwinkel in Hilversum

Interieur

Ben jij op zoek naar een woonwinkel in Hilversum? En wil je wat anders dan de grote ketens? Breng dan eens een bezoek aan Van Reenen Meubelen.

Woonwinkel in Hilversum: Van Reenen Meubelen

Woonwinkel HilversumVoor de inrichting van ons nieuwe huis waren we op zoek naar meubels. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen Van Reenen Meubelen in Hilversum. Hier vind je een groot assortiment aan meubelen. Of je nu op zoek bent naar een bank, een tafel, een kast of stoel, bij Van Reenen Meubelen ben je aan het juiste adres. In de showroom kun je alle meubelen bekijken en uitproberen. Want een bank moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, hij moet ook lekker zitten.

Bekwame adviseurs

In de showroom van deze woonwinkel in Hilversum zijn we ook erg goed geholpen door een van de adviseurs. Hij luisterde erg goed naar onze wensen en kon ons goed adviseren. Hierdoor hebben we een mooie inrichting gevonden die past bij ons huis en bij onze smaak en wensen. We kunnen hier nog jaren mee vooruit.

Online bestellen in de webshop

Bij Van Reenen Meubelen hebben ze ook een webshop. Als je in de showroom iets gezien hebt en je wil er nog even over nadenken bijvoorbeeld, dan kun je het later ook online bestellen. Je kunt dan online betalen via iDeal en je bestelling wordt dan bij je thuis bezorgd.

Breng een bezoek aan de showroom

BankWil je ook een nieuw interieur? Breng dan een bezoek aan de woonwinkel in Hilversum. Van Reenen Meubelen is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur geopend. Op zondag en maandag zijn ze gesloten. Laat je verrassen door het grote assortiment. Je kunt natuurlijk ook alvast even altijd op de website kijken zodat je al kunt kijken wat je mooi vindt en wat je nader wilt bekijken.