Seniorenhulp helpt jou met verhuizen!

Seniorenhulp

Seniorenhulp helpt iedereen maar al te graag met de verhuizing. Bovendien zorgen zij ervoor dat jouw woning op de juiste manier wordt opgeleverd. Nadat mijn moeder naar het verzorgingstehuis ging zat ik met haar woning “in de maag”. Niet zozeer het feit dat het huis werd opgeleverd. Meer het feit dat ik niet wist wat ik met alle meubels moest doen. Mijn moeder wilde absoluut niet hebben dat het gelijk werd weggegooid. Begrijpelijk aangezien het nog steeds haar spullen blijft en deze wens wil ik behoeden. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier hoe dat het mogelijk gemaakt kan worden. Zodoende ben ik op de website van Seniorenhulp terecht gekomen. Bij dit bedrijf kun je alles realiseren! Van een woning ontruimen tot aan het opslaan van de meubels.

SeniorenhulpBij Seniorenhulp word je onwijs goed geholpen

Zodoende had ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Ik wilde graag eerst mijn vragen beantwoord krijgen alvorens ik besluit om dit te doen. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn heeft al mijn vragen op de juiste manier beantwoord. Zelfs ik werd hier gewoon vrolijk van om het aan te mogen  horen! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf in te schakelen voor de ontruiming.Seniorenhulp

De woningstichting had ik op de hoogte gebracht dat de woning in de verhuur mocht en dat wij aan de slag konden gaan om het leeg te ruimen. Op het door ons opgegeven datum en tijdstip stond Seniorenhulp netjes klaar om aan de slag te gaan. De dozen werden ingepakt en voordat ik het wist was het huis leeg! Voordat wij de deur achter ons dicht trokken, ben ik nog even met mijn moeder er naartoe geweest. Zo konden wij het samen afsluiten en kijken naar een prachtige toekomst!