Picknicktafel kopen?

Houdt u graag van picknicken en wilt de beste picknicktafels? Dan kunt u daarvoor terecht zijn bij Countrywood. Bij Countrywood vindt u verschillende soorten formaten picknicktafels met de beste kwaliteit materiaal. Ze bieden niet alleen maar houten, maar ook wicker tafels.

Hardhouten picknicktafels

Hardhout is afkomstig van loofbomen en het hout heeft een donkere kleur. Deze houtsoort wordt heel vaak gebruikt om meubels te maken, omdat het hout zelfs duurzaam is. Je kan het tenminste 20 jaren lang of meer behouden. Hardhout wordt wel niet geïmpregneerd, maar worden behandeld met houtolie.

Bij Countrywood hebben ze dan ook hardhouten picknicktafels verkrijgbaar. Hun geolied tafels hebben een houtdikte van ongeveer 3,5 cm, dus ze zijn heel stevig en gaan niet snel eraan. De picknicktafels van Countrywood kunnen voor 20 jarenlang goed gebruikt worden. Ze leveren de tafels met kant en klare delen zodat het makkelijk in elkaar gemaakt kan worden. Zo handig is dat!

Geïmpregneerde picknicktafels

Het hout wordt geïmpregneerd om te verduurzamen. Het zorgt ervoor dat het hout voor een lange tijd beschermd wordt tegen schimmels, insecten en bacteriën. Het is ook de bedoeling om niet duurzame houtsoorten geschikt te maken voor het gebruik maken van buiten. Maar hoe gebeurt impregneren? Het hout wordt behandeld met chemicaliën. Koper speelt hier een belangrijke rol. De koper zorgt ervoor dat het hout niet verrot en geen insecten aantrekt. Geïmpregneerd hout heeft nog andere voordelen.

Je hoeft je meubels niet te beitsen, het is in verschillende kleuren verkrijgbaar, het is waterafstotend en ongevaarlijk voor het milieu. Bij Countrywood heb je verschillende prachtige geïmpregneerde picknicktafels in verschillende modellen en groottes. De tafels van hun hebben een houtdikte van ongeveer 4,2 cm en een levensduur van 10 jaar. Ook deze tafels worden met kant en klare delen geleverd voor een makkelijke reparatie.