Op zoek naar een kantoorpand met een persoonlijk ontwerp? Zoek niet langer!

Grijze, saaie kantoorpanden. We kennen ze allemaal. Panden die puur bedoeld zijn om te werken. Praktisch, maar niet gezellig. Werken in een pand dat aanvoelt als thuis, sfeervol is en een persoonlijke sfeer heeft, geniet toch echt te voorkeur. Ben je op zoek naar een kantoorpand met een persoonlijke touch of kan je huidige kantoor wel een opknapbeurt gebruiken? Misschien is het dan een goed idee om een bureau in te schakelen dat de huisvesting van professionele panden regelt, zoals een full service regisseursburo kan zorgen voor een geheel nieuw kantoor ontwerp. Ben je hier benieuwd naar of is jouw kantoor wel toe aan een opknapbeurt? We vertellen je er meer over.

Een pand met persoonlijk karakter

Sfeerloze kantoorpanden zonder karakter, er zijn maar weinig mensen die daar met plezier werken. Een pand met persoonlijk karakter zorgt niet alleen voor meer inspiratie en creativiteit, ook zorgt het voor een meer gezellige sfeer en een huiselijk gevoel. Gelukkig gaan vandaag de dag steeds meer bedrijven en kantoren over stag en geven ze hun bedrijvenpanden deze broodnodige sfeer. Naast dat het voor de medewerkers een stuk fijner werken is, functioneert een dergelijk ingericht pand ook goed als visitekaartje. Het is het eerste wat partners en potentiële klanten zullen zien wanneer zij bij je bedrijf aankomen en op deze manier zullen je niet snel vergeten.

Professionele huisvesting door een regisseursburo

Julia is een full service regisseursburo dat professionele huisvesting een persoonlijk karakter geeft. In het verleden heeft Julia de huisvesting voor panden in allerlei verschillende categorieën ontworpen, voor bekende en minder bekende bedrijven. Een goed voorbeeld is de Mall of The Netherlands. Wie kent dit niet? Julia weet panden met een professioneel doeleinde een persoonlijk karakter te geven, waardoor je je al snel thuis zult voelen. Zo belichaamd het nieuwe kantoor ontwerpvoor jouw bedrijf zowel het karakter van het bedrijf als de professionaliteit die erbij komt kijken. Deze twee gaan hand in hand.