Nieuw huis willen kopen? Maak kennis met Kettner Makelaardij

Real estate agent vector sketch icon isolated on background. Hand drawn Real estate agent icon. Real estate agent sketch icon for infographic, website or app.

Ben je van plan te verhuizen en wil je in de omgeving Rotterdam en de omringde gemeentes een huis kopen? Maak dan gebruik van de hulp van Kettner Makelaardij. Met 40 jaar ervaring is Kettner Makelaardij de makelaar die je kan helpen met het vinden van je gedroomde huis. De makelaars van Kettner Makelaardij zijn ervaren en hebben connecties met de juiste mensen om ervoor te zorgen dat jij het ideale huis vindt waar je het nieuwe begin van je leven kunt vieren. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw huis kan je alle hulp van een expert wel gebruiken, waardoor in contact komen met Kettner Makelaardij niet meer dan logisch is. 

Ervaren in de omgeving

Kettner Makelaardij levert al sinds de oprichting van het bedrijf in 1980 gedreven makelaars met een Rotterdams kloppend hart en verstand van de huidige huizenmarkt. Deze makelaar kan je daarom zo persoonlijk mogelijk bijstaan om een huis te vinden dat voldoet aan jouw wensen en behoeften. Geen profiel is te lastig en met Kettner Makelaardij kun je er vanuit gaan dat er altijd naar jouw wensen wordt geluisterd en hiervoor een geschikte woning wordt gevonden binnen je budget. Je wilt niet teveel hoeven betalen voor een huis dat niet naar wensen is, en dat begrijpen ze ook bij Kettner Makelaardij. 

Kettner Makelaardij is al jaren een begrip in Rotterdam en omstreken en biedt voor iedereen dezelfde hoge service. Of je hulp nodig hebt met de prijsonderhandelingen, het rondkijken naar een geschikte woning of gewoon naar alles waar je op moet letten om je droomhuis te vinden, je kunt altijd rekenen op de makelaar van Kettner Makelaardij. Vanaf het moment dat je aanklopt bij dit makelaarsbureau aan de Kralingse Plas tot het moment dat je je koopcontract hebt getekend staat de makelaar je bij en helpt je de juiste beslissingen te nemen. Samen met de Kettner Makelaardij makelaar is het vinden van je nieuwe huis een fluitje van een cent.