Muurstickers zelf ontwerpen

Muurstickers

Muurstickers hangen tegenwoordig door ons hele huis heen. De ene afbeelding is nog leuker dan de andere. Het is helemaal leuk als je weet, dat wij al deze modellen zelf hebben ontworpen. Hier voor hebben wij wel een zeer mooie website gevonden waar dit allemaal mogelijk is. Kijk daarvoor zelf maar eens op: plakhetzelf.nl. Zodra je op deze site bent weet je precies waarom ik hier zo enthousiast over ben. De mogelijkheden zijn hier enorm en de keuze is nog groter. Want niet alleen stickers kan je hier kopen, ook folie voor op de ramen kan je hier bestellen. 

Wij hebben meerdere foto’s hier op canvas laten drukken. Mooie foto’s van toen de kinderen nog klein waren, maar ook diverse kiekjes van vakanties. Voordeel van canvas is dat je deze makkelijk kan verplaatsen. Maar de stickers hebben wij voor de kinderen op de kamer, want die kunnen tegen een stootje. Muurstickers

Bijzonder mooie muurstickers besteld

Het nieuwe schooljaar komt eraan en dat was voor ons ook de reden om slaapkamers van de kinderen op te knappen. Onze meiden waren inmiddels als tieners en dus ook al uitgekeken op de stickers met beren op hun kamer. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar andere modellen. Samen met de kinderen hebben wij de website van plakhetzelf.nl bekeken en hier mooie stickers besteld. Zodra je op deze website gaat kijken staat precies beschreven hoe je een bestelling kan plaatsen. Stap voor stap staat hier beschreven waar je op moet letten als je hier een bestelling wilt plaatsen.

Inmiddels heeft de kinderkamer plaats gemaakt voor een echte tienerkamer. Onze dochters zijn erg tevreden met het resultaat. Dankzij de mogelijkheden dat je zelf een mooie sticker voor aan de muur kan ontwerpen en bestellen bij plakhetzelf.nl.

Muurstickers