Montbretia bollen kopen voor in de tuin

montbretia bollen

Montbretia bollen heb ik via een webshop voor mijn opa besteld. Hij is namelijk binnenkort jarig en hij houdt ontzettend veel van tuinieren. Hij heeft in zijn achtertuin een gigantische bloementuin. Naast de bloementuin is de kruidentuin van mijn oma. Zij houdt van koken met verse ingrediënten zoals kruiden. Ik heb mijn groene vingers van hen, want zelf vind ik het ook heel leuk om lekker in de buitenlucht bezig te zijn. Elk jaar geef ik mijn opa nieuwe soorten bloemen zodat hij zijn tuin kan uitbreiden. Het liefst had hij zoveel mogelijk verschillende kleuren. Hij probeerde altijd te raden welke soort ik dat jaar weer voor hem had uitgekozen.

Bloemen

Montbretia bollen voor rode bloemen

Uit de Montbretia bollen zouden prachtige rode bloemen komen heb ik mij laten informeren. Omdat ik zelf niet heel veel van bloemsoorten weet, heb ik de webshop eerst om advies gevraagd. Zo wilde ik graag meer weten over de kleur, de grote van de bloem en in welk jaargetij die het beste kon groeien. Ook is het belangrijk dat die goed groeit samen met andere bloemen. Hij moet natuurlijk niet alle voedingsstoffen uit de grond opeten waardoor de andere bloemen niets meer hebben. Er zijn dus een heleboel dingen om rekening mee te houden. Daarom raad ik altijd van te voren aan om advies te vragen aan een van de medewerkers.

Bloemen

Een leuk cadeau

Toen ik op de verjaardag van mijn opa de Montbretia bollen aan hem gaf, kon zijn geluk niet op. Hij was er heel erg blij mee. Opa vertelde dat zijn bloementuin wel wat extra rood kon gebruiken deze zomer. Samen liepen wij naar de achtertuin en daar wees hij al zijn prachtige schatten aan. Hij was van plan om de tuin zelfs nog een beetje te gaan uitbreiden. Mijn cadeau kwam dus zeker goed van pas.