Moderne keuken(s)

Moderne keuken(s)

Moderne keuken(s) zijn te vinden bij Middelkoop in Culemborg. Hier is een zeer groot assortiment te vinden in diverse modellen. Want wanneer je kiest voor een moderne keuken, een landelijk model of zelfs een klassieken en ga zo nog maar even door, dat is hier allemaal te vinden. Ondanks het enorme assortiment kan het voorkomen dat niets naar jouw smaak is. Of niet het juiste model waarna jij op zoek was. Dan is er de mogelijkheid om een model op maat te laten maken. Hier kan jij dan jouw voorkeur aangeven en indien mogelijk wordt het dan gemaakt. Natuurlijk moet het wel binnen het assortiment passen, maar alles is bespreekbaar hier.

Zeer veel mooie moderne keuken(s)

Nooit eerder was ik op zoek gegaan naar een andere keuken. Daarom was het voor mij allemaal nieuw en wist ik niet wat mij te wachten stond. Wel had ik van iemand de tip gekregen om naar Middelkoop te gaan. Dit bedrijf heeft zeer goede recensies en daar wilde ik wel meer over weten. Nadat wij een afspraak hadden gemaakt om rond de tafel te gaan zitten en de mogelijkheden te doorspreken, hebben wij een keuze gemaakt. Onze ruimte om in te koken is niet heel erg groot en daar moest rekening mee gehouden worden. Een kookeiland werd dan ook van mijn lijstje geschrapt, omdat daar geen ruimte voor was. Om een beter inzicht te krijgen was een monteur bij ons thuis langs gekomen. Zo kon hij ter plekke zien wat de ruimtes waren en wat de mogelijkheden waren.

Moderne keuken(s)

Een fraai ontwerp laten maken

De standaard modellen die wij in de showroom bij Middelkoop hadden gezien waren niet echt mijn smaak. Daarom was ik zo blij met het ontwerp wat er gemaakt werd. Want doordat de maten waren opgenomen, konden de ontwerpers aan de slag om er een mooie keuken van te maken.

Het is uiteindelijk een zeer mooi model geworden, met heel veel bergruimte. De kasten die erbij zitten komen tot aan het plafond. Op deze manier staat het een stuk netter en is er geen kans om rommel hierboven op te zetten.

Geweldig bedrijf

Middelkoop is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring. Het is hier mogelijk om de mooiste keukens te laten maken of te plaatsen. Maar ook voor badkamers ben je hier aan het juiste adres. Een ander voordeel is dat je pas een betaling hoeft te doen, zodra de werkzaamheden achter de rug zijn. Ook een aanbetaling doen, is hier niet nodig.

Nadat wij de afspraak hadden gemaakt om voor ons een zeer mooi ontwerp te laten maken, zijn zij ermee aan de slag gegaan. De tekeningen werden aan ons getoond en bij goedkeuring zij zij ermee aan de slag gegaan. Zeer snel en vakkundig werd onze nieuwe aanwinst geplaatst. Wij kunnen nu de heerlijkste gerechten maken in onze eigen ontworpen keuken. Meer weten over dit bedrijf, neem dan een kijkje op hun website.

Moderne keuken(s)