Met raamfolie zijn je ramen snel bekleed

Raamfolie is een goede vorm van raambekleding. Zeker als je niet zoveel ruimte hebt voor overgordijnen kun je voor raamfolie kiezen. De folie zorgt ervoor dat mensen niet makkelijk meer binnen kunnen kijken maar er wel voldoende licht binnenkomt. Raamfolie bestellen doe je eenvoudig online.

Statische raamfolie

Bij Superwoonwinkel.nl hebben ze een uitgebreid aanbod aan raamfolie waar je een keuze uit kunt maken. Alle raamfolie is statisch hetgeen inhoudt dat het zelfklevend is op de ramen. Als je ervoor zorgt dat de ondergrond goed schoon en vetvrij is kun je de folie eenvoudig aanbrengen en ben je meteen voorzien van raamdecoratie. 

Vraag eerst een sample aan

Als je bij Superwoonwinkel.nl een keuze gemaakt hebt uit de soorten raamfolie maar niet helemaal zeker weet of het wel goed past bij de rest van je interieur kun je ook eerst een voorbeeld bestellen. Je krijgt dan een klein stukje folie toegestuurd waarmee je kunt bepalen of dit past en of je het mooi vindt. Zo ja, dan kun je de folie bestellen. Je klikt de folie naar keuze aan en kunt de vorm ervan bepalen. 

Raamfolie op maat gemaakt

Voor bepaalde soorten raamfolie geldt dat deze ook nog eens op maat te maken is. Als dit het geval is dan geef je de juiste lengte aan (de breedte is in drie verschillende maten leverbaar) en krijg je maatwerk dat goed past. Als je de afmetingen hebt doorgegeven krijg je op het scherm te zien wat de raamfolie gaat kosten zodat je meteen weet waar je aan toe bent.