Maatwerk meubels, een lust voor de ogen

maatwerk meubels

Elke dag geniet ik van onze maatwerk meubels. Deze hebben wijmaatwerk meubels laten maken door Wortman Meubelen. In hun eigen werkplaats hebben zij de mogelijkheid om de mooiste meubels te maken. Vaak maken zij hier technisch moeilijke meubelen, of worden er bepaalde eisen gesteld die de medewerkers in het buitenland niet kunnen behappen. Want ook in het buitenland hebben zij een werkplaats waar de mooiste kasten, banken en tafels worden gemaakt. Dit is wat goedkoper, dan in eigen werkplaats, maar net zo mooi. 

Al een tijd waren wij op zoek naar een mooie kast, voor in de woonkamer. Een kast die niet te breed was, maar wel hoog. Wij wonen namelijk in een oud huis, met hoge plafonds. Het leek ons dan ook geweldig om hier een kast tegen de muur aan te zetten, die hoog is.

Mooie maatwerk meubels door Wortman laten maken

maatwerk meubelsOmdat wij al lang met het plan liepen om een hoge kast in onze woonkamer te zetten, waren wij op zoek gegaan. Op zoek naar de mogelijkheden om zo een model kast te kunnen kopen. In de woonwinkels stond genoeg, maar niet naar waar wij op zoek waren. Dit was de reden dat wij bij Wortman Meubelen terecht waren gekomen. Als eerste hadden wij hier een afspraak gemaakt om te overleggen of zij iets voor ons konden betekenen. Daarna werden onze wensen op papier gezet en een 3d tekening gemaakt. Het leuke hieraan is, dat je zo beter kan zien of het ontwerp wel overeenkomt met wat je in je hoofd hebt.

De tekening was nog mooier dan wij ons dat konden voorstellen. Want dit model was niet alleen hoog, er kwam ook een soort trap aan om bij de bovenste plank te kunnen. Aan ons was de keuze om het houtsoort uit te kiezen en de productie kon in werking worden gezet.