Maak kennis met de prachtige plafonds van Lumick.com

Heeft de vergaderruimte op kantoor een boost nodig of wil je als tandartspraktijk een unieke behandelkamer creëren voor de patiënten? Op Lumick.com vind je alle informatie voor het toepassen van unieke LED plafonds. Hiermee kun je een ruimte tot leven laten komen. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een kantoorpand of een apotheek: de LED wolkenplafonds van Lumick vormen een unieke sfeer. Zo krijg je het gevoel naar buiten te kijken, naar een strakblauwe lucht met hier en daar een wolk. Je kunt ook je eigen afbeelding laten gebruiken voor de LED plafonds. Hiermee krijgt iedere ruimte een bijzonder extra element. 

Lumick.com: de vele voordelen

Een van de voordelen van Lumick.com is dat je al met een klein oppervlak in het plafond kunt werken voor een groots resultaat. Zo kun je kiezen voor slechts een paar vlakken in het plafond. Maar een groot oppervlak of een ruim gedeelte van een plafond behoren ook tot de mogelijkheden. Ziekenhuizen, tandartsen, orthodontisten of andere praktijken kunnen met deze LED wolkenplafonds een rustgevend en tegelijkertijd ontspannend karakter geven aan een ruimte. In de wachtkamer van een huisarts zijn LED wolkenplafonds een enorme toevoeging.

Je kunt deze plafonds van Lumick.com op heel veel manieren toepassen. Niet alleen in ziekenhuizen, maar ook gewoon op jouw kantoor. Hiermee creëer je een levendige vergaderruimte of een unieke receptie. Verder bepaal je ook zelf welke afbeelding op het plafond komt. Een strakblauw lucht met wolken, een vogel, een vliegtuig of een mooie palmboom: het kan allemaal!