Lintjeswinkel XL voor allerlei soorten lint

Als echte creatieveling op zoek naar lint kun je een kijkje nemen bij Lintjeswinkel XL. Deze webwinkel verkoopt tal van soorten lint in allerlei uitvoeringen dat voor verschillende doeleinden geschikt is. 

Lint op een rol of per meter

Je kunt er lint kopen op rol maar ook aan de meter. Afhankelijk van waar je het lint voor nodig hebt kies je een van beide soorten. Als je het lint bijvoorbeeld gebruikt om er kaarten mee op te leuken en maar een kleine hoeveelheid nodig hebt is het verstandig lint aan de meter te kopen. 

Kies voor een rol als je veel nodig hebt

Als je lint nodig hebt voor iets te versieren ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een trouwerij of doop kun je beter lint op de rol kopen. Je hebt vaak een behoorlijk hoeveelheid nodig en om ervoor te zorgen dat er geen kleurverschil bestaat tussen de linten is het verstandig een hele rol te kopen die volledig dezelfde kleur heeft. 

Bestel eerst samples als je niet zeker weet of het geschikt is

Als je lint zoekt voor een speciale gelegenheid dan wil je er misschien wel een bepaalde afbeelding op hebben staan of dat het een speciale kleur heeft. Als je lint gevonden hebt dat je wel wat lijkt maar niet helemaal zeker weet of het de juiste kleur heeft kun je er ook voor kiezen diverse samples te bestellen. Je betaalt hiervoor alleen de verzendkosten en kunt tot 10 samples bestellen. 

Bestelling snel in huis

Je hoeft niet lang op je bestelling te wachten: als je het gewenste lint in het winkelwagentje plaatst en betaald hebt voor 14:00 uur heb je het reeds de volgende dag in huis zodat je er direct mee aan de slag kunt.