Lichtkoepels uitgerust met gasveren om makkelijk het dak te betreden

lichtkoepels

Sinds kort hebben wij lichtkoepels op ons platte dak laten zetten. Voordeel is dat er nu binnen ons bedrijf veel meer lichtinval is. Tevens kan lichtkoepelsje door deze dakramen makkelijker op het dak komen, als dat nodig is. Voor ons bedrijf was dat zeker nodig, want op deze manier kon een gedeelte van de tweede verdieping bereikt worden. Hierdoor kon de glazenwasser de ramen daar lappen, want dit was met een trap onmogelijk om bij te komen. Nu kan de glazenwasser er makkelijk bi komen om door dit dakraam te klimmen. 

Wij zijn op dit idee gekomen toen wij op de website van de Lichtkoepels.info aan het kijken waren. Eigenlijk waren wij op zoek naar heel iets anders, maar onze aandacht werd naar een mooie koepel getrokken. Meteen kregen wij een idee, om makkelijker ons dak te kunnen betreden en meer lichtinval te krijgen.

Wij hebben de lichtkoepels eerst met eigen ogen bekeken

lichtkoepelsHoewel je makkelijk online deze lichtkoepels kan bestellen, wilden wij deze toch eerst met eigen ogen zien. Vooral ook om te kunnen zien hoe groot deze in werkelijkheid zijn en of wij dit model geschikt vonden voor ons bedrijf. Tijdens het bezoek aan deze winkel hebben wij ons door een vriendelijke medewerker goed laten voorlichten. Deze liet ons de verschillende mogelijkheden zien. Uiteindelijk hebben wij daar meerdere koepels besteld. Eén die je open kan maken door middel van een gasveer. Deze blijft open staan en zo kan je makkelijk naar buiten klimmen. Twee andere hebben wij erbij besteld, maar deze zijn vast. Ja kan deze niet open zetten, maar er komt hier wel genoeg licht naar binnen. Voordeel is dat ons kantoor hier een stuk lichter door geworden is. Nooit geweten wat een invloed zo een koepel kan hebben, maar daar heb ik nu wel een antwoord op.