LED lampen als zakelijke verlichting op je bedrijf

Als je voor je kantoorpand of bedrijfshal op zoek bent naar zakelijke verlichting is het zeker aan te raden eens te kijken wat je allemaal met LED verlichting kunt doen. Deze verlichting is in diverse uitvoeringen te koop zodat er voor nagenoeg iedere ruimte in je bedrijf wel een geschikte lamp te vinden is. 

Voordelen van LED voor de portemonnee en het milieu

LED verlichting kost wat in aanschaf, zeker voor een compleet bedrijf, maar kent ook veel voordelen. De verlichting is meteen op volle sterkte zodat je nooit hoeft te wachten om te kunnen beginnen aan je werk omdat je nog niet voldoende licht hebt. Daarnaast is de verlichting altijd scherp en helder en kan er gekozen worden voor verschillende soorten lichtopbrengst. LED verlichting gebruikt veel minder stroom dan andere soorten verlichting waardoor je energierekening een stuk lager zal uitvallen en je ook minder CO2 uitstoot hebt. Zo is LED niet alleen gunstig voor je portemonnee maar tevens voor het milieu. 

Duurzaam bedrijfsmiddel

Als ondernemer heb je daarnaast nog meer voordeel als je voor LED verlichting kiest. LED verlichting valt onder de duurzame bedrijfsmiddelen. Dit betekent dat je een deel van de aanschafprijs ervan terugkrijgt. Dubbel voordeel dus. 

Vraag om informatie en een offerte

Lijkt LED verlichting je wel aantrekkelijk voor je bedrijf? Informeer dan eerst naar alle mogelijkheden. Er zijn tal van soorten LED verlichting te koop en je hebt natuurlijk niet voor iedere ruimte dezelfde verlichting nodig. Lightexpert kan je hierin adviseren. Daarnaast is het aan te raden eerst een offerte aan te vragen. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent. Omdat ieder bedrijf weer net even anders is en niet iedereen dezelfde wensen heeft wordt er altijd een offerte op maat gemaakt.