Keukentrends die je overal zult zien!

Het ontwerpen van een nieuwe keuken is spannend weten wij bij Julia Living, vooral als het een tijdje geleden is dat deze voor het laatst is gerenoveerd. Als je van plan bent jouw keuken binnenkort te renoveren, is het beste om de meest recente trends te leren, zodat je kunt beslissen wat het beste is voor de ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ons team bij Julia Living heeft, met de hulp keukentrends samengesteld die je waarschijnlijk de komende tijd zult zien.

Julia Living adviseert en helpt je graag. Of je nu op zoek bent naar verandering omdat je dol bent op een aantal nieuwe functies van keukenapparatuur, geobsedeerd bent door nieuwe verlichting of trends op het aanrecht, of een meer bohemien- of modern ogende keuken wilt, er kan veel worden gedaan om aan je behoeften te voldoen! Deze kamer weerspiegelt typisch wie je bent, dus haal het meeste uit jouw renovatie door er een persoonlijk tintje aan te geven.

Er zijn donkere tonen in

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat donkere kleuren kamers kleiner doen lijken, maar ze hebben een heldere kant (bedoelde woordspeling): ze zijn omhullend en zorgen voor een comfortabele sfeer. Ze markeren ook een verschuiving van recente trends die zich richten op traditioneel wit en felle kleuren.

Hoe het te integreren: Kies een neutrale kleur die je mooi vindt en die past bij je aanrechten en apparaten. Als humeurige tinten dit jaar in de mode zijn, hoef je niet te overdrijven: houd wat heldere elementen om je kamer wat licht te geven!

Een handige voorraadkast

Een butler’s pantry (of serveer kast) is een kleine kamer die kan worden gebruikt als opslagruimte, een speciale voorbereidingskeuken voor meer moeizame maaltijden, of een laatste pitstop voor de eetkamer om een ​​gerecht de finishing touch te geven!

Hoe het te integreren: Verander een lege plek in jouw keuken in de perfecte serveerkast. Het hoeft niet groot te zijn, maar gewoon handig.