Ik heb mijn houten versie vervangen door kunststof boeidelen

Kunststof boeidelen

Ideaal die kunststof boeidelen. Zowel bij mijn ouderlijk huis als mijn eigen woning hadden we houten boeidelen. Daar is op zich niks mis mee, maar het vergt wel wat onderhoud. Niet alleen moet ik ze schoonmaken, maar denk ook aan het schilderen. Elke vijf jaar stond er een schilder bij het huis, anders gaat het hout snel achteruit. En als het één ding is wat je niet wilt dan is het problemen met je woning. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld een kleine lekkage aan de voorkant of natte kringen in je woonkamer.

Onderhoud

Kunststof boeidelen schelen een hoop

Omdat het eigenlijk al weer tijd was dat er een schilder zou moeten komen, ging ik op zoek naar een andere oplossing. Er moest toch iets te vinden zijn, waardoor je niet continue geld kwijt bent voor onderhoud. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben op Google gaan zoeken naar alternatieven. Zo kwam ik al vrij snel terecht bij de kunststof boeidelen van Keralit. Weet je wat het mooiste is? In tegenstelling tot houten boeidelen hoeven de kunststof versie niet geschilderd te worden. Moet je nagaan hoeveel geld je dat gaat schelen. Een emmertje sop en het onderhoud is voldaan. Dit sprak me erg aan, waardoor ik verder ben gaan kijken op hun website.

Kleuren

De boeidelen zijn beschikbaar in meer dan tien kleuren, waardoor ze eigenlijk wel op ieder huis te plaatsen zijn. Omdat mijn huis een bepaalde tint groen heeft besloot ik om een proefmonster op te vragen. Dit vind ik een goeie zet van Keralit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je of de kleur past bij je woning. Het duurde niet lang en ik had de proefmonster in huis. Toen was het simpel naast de huidige boeidelen houden en kijken of de kleur past. Ik was zelf erg tevreden, waardoor ik mijn bestelling heb gedaan.