Gevelherstel voor een mooi resultaat

Dankzij gevelherstel hebben wij een mooie bedrag voor onze woning kunnen krijgen. En dat heeft ons flink wat geld opgebracht. Meer in ieder geval dan het totale kosten plaatje wat wij aan dit bedrijf moesten betalen.

Al een tijd liepen wij met het plan om te gaan verhuizen, maar steeds kwam er iets tussen. Ook zag ons huis er niet zo fraai meer uit. Dat was mede te danken aan het langskomende verkeer en de uitlaatgassen. Zelf onderhielden wij dit door om de drie jaar een schilder te laten komen om de boel op te knappen. Echter hield deze zich alleen met de kozijnen bezig. De schrootjes die aan de gevel zaten vielen hier buiten. Ook zat er een scheur in de gevel, maar daar hebben wij nooit iets mee gedaan.

Dankzij het gevelherstel weer een prachtig huis

Omdat wij van plan waren om ons huis te verkopen, ga je met een heel andere blik kijken. De scheur die al jaren in de muur zat, daar ging ik mij aan ergeren. Net zoals de vieze kleur van d woning en de schrootjes. Hier moest eerst iets aan gedaan worden, voordat er een makelaar aan te pas kwam.

Een afspraak bij Dr. Vinyl was zo gemaakt. Eerst kwam er iemand kijken wat er allemaal gedaan moest worden. Daarna kregen wij een prijsopgave en daarna hebben wij een definitieve afspraak gemaakt voor de uitvoering.

Het resultaat is verbluffend wat een verschil. Ook op de foto bij de makelaar springt ons huis eruit. Je begrijpt wel dat hierdoor ons huis zeer snel verkocht was.