Eigen foto op behang als verrassing voor mijn vriend

Eigen foto op behang

Eigen foto op behang Een eigen foto op behang laten drukken is een hele leuke manier om jouw huis wat persoonlijker te maken. Zelf heb ik dit een tijdje terug geregeld voor mijn vriend als verrassing. Hij had het namelijk al langere tijd over het feit dat hij onze woonkamer niet erg persoonlijk vond. Natuurlijk had ik wel op verschillende plekken foto’s staan, maar toch miste er voor hem nog iets. Daarom ben ik toen online gaan zoeken naar dingen die ik kon doen om toch wat meer karakter aan de ruimte toe te voegen. Al snel kwam ik terecht op FotoMuur.com waar ik veel verschillende dingen zag die mij aanspraken.

Een eigen foto op behang kiezen

In eerste instantie had ik er niet aan gedacht om een eigen foto op behang te nemen. Ik was aan het kijken tussen alle voorbeelden en het leek mij ook wel een gaaf idee om te gaan voor een mooi landschap of een andere natuurafbeelding te gaan. Toen ik het hier met een vriend van mij over had, stelde hij voor om zelf een fotoshoot te doen met de kinderen en deze dan te kiezen als illustratie voor op onze muur. Dit vond ik een onwijs goed idee, dus zo gezegd zo gedaan. Binnen een maand had ik een datum gepland voor een leuke fotoshoot en al snel had ik alle foto’s binnen.

Eigen foto op behang

Een lastige keuze

Toen ik een keuze moest gaan maken voor welke eigen foto op behang zou komen, wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Uiteindelijk heeft het een aantal dagen geduurd voor ik de keuze had gemaakt, maar inmiddels ben ik er gelukkig wel uit. Het is nog een stuk mooier geworden dan ik van tevoren had verwacht en mijn vriend was er ongelofelijk door verrast. Hij had het niet verwacht en is er gigantisch blij mee!