Deurluifel van www.luifel.com

Deurluifel

Laatst hebben we een deurluifel laten monteren. Je kent het wel, snel met je zware boodschappentassen door de regen naar de voordeur gerend, blijken je sleutels ergens in een van de tassen zitten. Voordat je binnen bent, ben je al helemaal nat geregend. Hier heb ik geen last meer van sinds we een overkapping boven de voordeur hebben. Nu kan ik rustig mijn tassen droog voor de deur zetten en mijn sleutels zoeken. Ook de visite hoeft niet in de regen te wachten tot de deur open gaat en zelfs de postbode blijft droog!

DeurluifelVeel verschillende mogelijkheden voor jouw deurluifel

Verschillende mensen uit de straat hebben mij al gevraagd waar we deze mooie deurluifel vandaan hebben. Het antwoord deel ik ook graag met jullie. Wij hebben onze luifel besteld bij luifel.com. Gewoon online! Het enige wat moeilijk is, is het kiezen wat je wil. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden! Neem nu de verschillende materialen, je kunt kiezen voor glas, aluminium of kunststof. Maar ook de vorm, kleuren, afmetingen, wel of geen led verlichting, je kunt het allemaal zelf bepalen. En het is vrijwel allemaal maatwerk dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Mooie en praktische toevoeging aan je woningDeurluifel

Ik vond het erg fijn dat ik bij luifel.com precies die luifel kon kiezen die past bij mij en bij mijn huis. Helemaal naar mijn eigen smaak en wensen. Stijlvol, strak en design. Voor iedereen een passende luifel. Een praktische maar ook mooie toevoeging van je huis. Wij hebben de luifel zelf gemonteerd maar je kunt ook kiezen om dit uit te besteden. Dit kun je bijbestellen in het bestelproces. Onze op maat gemaakte deurluifel werd na ongeveer 5 weken keurig netjes bezorgd via een vrachtvervoerder.  Ik ben nog steeds heel erg blij met onze luifel van luifel.com. Heb jij nog geen overkapping boven je voordeur? Misschien heb je dan wat aan mijn ervaring.