De mooiste houten vloeren

Knulst houten vloeren

Wanneer men kiest voor een houten vloer dan kiest men voor kwaliteit, want een goede houten vloer zal over het algemeen 40 jaar meegaan. In welke uitstraling je ook een vloer zoekt, of in welke kleur. Knulst houten vloeren zijn er voor elk interieur, van modern tot klassiek. Van licht tot donker en in een motief die past bij je interieur, een schitterende teak vloer tot een klassiek donker eiken vloer het is allemaal mogelijk. Zoek je een veelzijdige vloer, die ook nog eens een schitterende uitstraling moet hebben dan ben je hier aan het goede adres. Maar liefst 40 soorten hout waar je een keuze uit kunt maken.

Kenmerken van een houten vloer

Niet iedere houten vloer heeft dezelfde kenmerken, waar de ene vloer als kenmerk de hardheid heeft is de andere vloer bekend om zijn tropische uitstraling. Een eikenhouten vloer is in Nederland een erg populaire vloer, maar ook de minder bekende houtsoorten komen steeds meer voor. Een visgraatvloer is bijvoorbeeld uitstekend uit te voeren in Afzelia, door de smallere delen heb je een prachtige vloer die voor vele jaren mee zal gaan. Wil je bredere delen voor je vloer, dan is Europees hout daar vaak geschikt voor. 

Verschillende soorten vloeren

Een houten vloer kun je tegenwoordig in veel verschillende motieven leggen, wanneer je kijkt in de webshop van Knulst houten vloeren heb je een enorm aanbod. Of je nu op zoek bent naar een mooie visgraat vloer, lamel parket, massief parket of een ander soort vloer het is allemaal te koop. Natuurlijk hebben de vloeren wel allemaal andere eigenschappen, heb je een vloer nodig voor een specifieke ruimte is het goed je in de verschillende soorten vloeren te verdiepen. Ook voor industriële ruimten zijn er meer dan voldoende mooie houten vloeren in het assortiment van Knulst.