Buitensauna in wellnesstuin: wat zijn de mogelijkheden

Ontspannen

Een buitensauna in wellnesstuin, dat was mijn ultieme droom. Een droom die in ons nieuwe huis werkelijkheid wordt. Onze beschutte tuin met veel privacy leent zich uitstekend als wellnesstuin. Helaas te klein voor een zwembad maar we beginnen met een buitensauna.

Buitensauna in wellnesstuin

De mogelijkheden voor een buitensauna in wellnesstuin

Er zijn veel mogelijkheden voor een buitensauna in een wellnesstuin. Zo kun je kiezen voor een traditionele Finse sauna of een infraroodsauna. Deze laatste mag eigenlijk geen sauna genoemd worden omdat de temperatuur en vochtigheid heel anders zijn dan in een Finse sauna. Het voordeel van een buitensauna is dat je direct kunt afkoelen in de buitenlucht. Met een afdakje en een paar loungebanken kun je heerlijk relaxen buiten.

Sauna

Zelf je buitensauna samenstellen

Via vrienden kregen we de tip om eens te gaan kijken bij Bodyfit. Zij zijn gespecialiseerd in wellness. In de uitgebreide showroom vind je dan ook allerlei zwembaden, spa’s, bubbelbaden en sauna’s. Buitensauna’s worden bij Bodyfit op maat gemaakt in de eigen fabriek. Hierdoor kun je jouw sauna helemaal zelf samenstellen naar jouw wensen. Je kunt zelf de materialen kiezen, de indeling, het formaat, de vorm en de extra’s. Zo kun je jouw eigen droomsauna samenstellen. Natuurlijk denken de adviseurs van Bodyfit ook met je mee. Zo komen zij met diverse adviezen over dingen waar je zelf misschien nog niet hebt nagedacht.

Uitbreiding wellness

We zijn erg tevreden over onze buitensauna in wellnesstuin. We maken er veel gebruik van en besparen daarmee ook uitstapjes naar wellnesscentra. In de toekomst willen we onze wellnesstuin nog verder uitbreiden. We willen dan een spa en een buitendouche laten aanleggen om het wellnessgevoel compleet te maken. Wanneer het zover is, gaan we zeker weer naar Bodyfit om ons te laten adviseren. We zijn namelijk erg tevreden over het advies, de service en de kwaliteit van de producten.