Altijd babyspullen in de aanbieding

In plaats van een tijdelijke aanbieding, heeft Babykoop.nl altijd babyspullen in de aanbieding. Er zijn uiteraard aanbiedingen die niet eindeloos zijn, maar toch zijn er toch dagelijks aanbiedingen en ook al zijn ze niet in de aanbieding dan is het niet zo dat het artikel meteen weg is. Wat wel vaak het geval is bij andere winkels.

Niet alleen maar korting
Voor aanbiedingen geldt uiteraard dat er een korting op zit. Zoals een bepaalt percentage dat van de originele prijs afgaat. Bij Babykoop.nl vind je dit soort kortingen terug, maar daarnaast hebben ze geregeld acties waarbij je geen verzendkosten betaalt. Het is ook heel goed mogelijk dat je korting hebt op een artikel en daarnaast ook nog eens geen verzendkosten betaalt. Dit scheelt uiteraard enorm in je portemonnee.  

Hier kun je de aanbiedingen vinden
Wanneer je op de website van Babykoop.nl kijkt, zie je al vrij aan het begin een kopje outlet en een kopje opruiming staan. Op de outlet pagina vind je producten die niet meer in de mode zijn en daardoor zijn afgeprijsd. De opruimingspagina bestaat vooral uit oudere producten die nog goed zijn maar uit het assortiment gaan. De aanbiedingen vind je overigens niet alleen op deze pagina´s maar ook op de overige pagina´s. Je kunt de aanbieding herkennen aan de oranje stip die op de afbeelding van het product staat. Daarnaast zie je zo nu en dan ook in de rechterhoek een pakketje staan waarbij staat aangegeven dat je geen verzendkosten betaalt.